Lederskap Korsets Seier
Siste fra bloggen
En solid invitasjonskultur
Når Guds kjærlighet treffer deg vil du gjerne dele den!
Les hele innlegget
ABC i menighetsplanting
-Vi skal gjøre det enkelt å plante menighet i Pinsebevegelsen, skriver leder for PLANT Fred Håberg.
Les hele innlegget
Om å stå under lederskap
Bli kvitt lederallergien. Søk å bli lett å lede!
Les hele innlegget
Jesus Church åpnet i Markus kirkePÅ PREKESTOLEN: Pastor Stephan Christiansen lot Markuskirke tale for seg selv på søndagens åpningsgudstjeneste. Fra prekestolen talte Christiansen blant annet fra de mange bibelversene som er skrevet i kirketaket i Markus.

Jesus Church åpnet i Markus kirke

 
 
 
 
Publisert 04. Mars 2014
Søndag 2. mars feiret Jesus Church åpningsgudstjeneste i Markus kirke på St.Hanshaugen.

Etter et 13 år langt nomadeliv hvor Jesus Church har forflyttet seg mellom seks ulike lokaler i Oslo sentrum, var det med stor takknemlighet og glede den unge pinsemenigheten innviet Markus kirke søndag morgen.

-Jeg er veldig takknemlig for denne dagen. Først og fremst er jeg takknemlig til Gud, han er så god. Jeg vil også gi en stor takk til Den Norske Kirke for deres raushet og åpenhet og at de har gitt oss lov til å være her. Takk til alle arbeidere, alle som har bedt, alle som har deltatt på dugnad og gitt penger. Det er en fantastisk forsamling vi får lov å stå sammen med, sa hovedpastor Stephan Christiansen til en fullsatt Markus kirke søndag morgen.

LES MER: Pinsemenighet skal leie nedlagt kirke

Stor heiagjeng

Foruten Jesus Churchs egne medlemmer, strømmet det til mange besøkende for å feire åpningen i Markus kirke sammen med Jesus Church. Leder for Pinsebevegelsens Lederråd, Sigmund Kristoffersen, evangelist og misjonær Kjell Haltorp, pastor i Klippen Sandnes, Fred Håberg, leder for Et Forvandlet Oslo, Jørgen Aas, og pastor i Filadelfia Oslo, Daniel Egeli, var blant dem som delte fra talerstolen, velsignet og kom med profetiske hilsener til Jesus Church og hovedpastorene Stephan og Anne Christiansen.

LES MER: Smart kirkegrep

Skal få leve opp til sitt navn

Det var en enstemmig hovedkomité i fellesrådet som ga kirkeverge Robert Wrights fullmakt til å forhandle fram en leieavtale med Jesus Church. Avtalen skal gjelde for fem år, med det forbehold at Kirkelig fellesråd godkjenner avtalen i sitt møte 5. desember. 

Til lederskap

 
 
Powered by Cornerstone