Lederskap Korsets Seier
Siste fra bloggen
En solid invitasjonskultur
Når Guds kjærlighet treffer deg vil du gjerne dele den!
Les hele innlegget
ABC i menighetsplanting
-Vi skal gjøre det enkelt å plante menighet i Pinsebevegelsen, skriver leder for PLANT Fred Håberg.
Les hele innlegget
Om å stå under lederskap
Bli kvitt lederallergien. Søk å bli lett å lede!
Les hele innlegget
Frelst per brevBREVVENN: Familien Banjara har tatt imot evangeliet gjennom brevkurset «Det Nye Liv» i India. Troens Bevis driver flere oppfølgingskontorer i Europa, Afrika og Asia, hvor de lokale medarbeiderne veileder elevene i troen på Jesus. Foto: Troens Bevis
Copyright
: Troens Bevis

Frelst per brev

 
 
 
 
Publisert 26. Februar 2014
Familien Banjara er åtte av 163 157 mennesker som har kommet til tro via brevkurset til Troens Bevis.

Nesten en halv million har gjennomført kurset til Troens Bevis hvor over 160.000 mennesker har kommet til tro.

– Jeg blir veldig ydmyk når jeg ser disse resultatene. Det er mange som har jobbet veldig hardt og under vanskelige forhold for disse flotte resultatene, sier Troens Bevis sin leder for brevkurset «Det Nye Liv», Petra T. Aasland, til Troens Bevis´ nettside.

LES MER: Rekordmidler til Troens Bevis

Utvider

Resultatet for fjorårets brevkurs som Troens Bevis tilbyr søkende og nyfrelste over hele verden for å lære om den kristne tro, er det beste resultat i nyere tid. Totalt fikk kurset 479 901 nye elever, og av disse tok 163 157 imot troen på Jesus.

Aasland forteller at oppfølgingskontorer for brevkurset jobber tett sammen med Troens Bevis sine innfødte evangelister. Sammen med medarbeidere fra Troens Bevis har evangelistene gått i dagesvis med kurset for å komme frem til avsidesliggende landsbyer i Himalaya der befolkningen er helt fremmed for evangeliet.

I Afrika inviterer medarbeiderne folk hjem der de underviser og ber for dem.

–  For elevene som er analfabeter tar de seg tid til å lese kurset leksjon for leksjon. Det blir mange turer og mange besøk! Våre medarbeidere der ute gjør en helt fantastisk jobb, forteller lederen begeistret.

LES MER: Rekordrespons for Sarons Dals Miracle Channel

I 2013 åpnet Troens Bevis to nye oppfølgingskontor for brevkurset i Himalaya og Thailand som følge av misjonsorganisasjonenes storsatsning i Sørøst-Asia. I tillegg kommer det et nytt kontor i Vietnam i løpet av 2014.

– Vi ser at spesielt i denne regionen er det veldig tøffe forhold for våre lokale medarbeidere. De møter ofte sterk motstand fra radikale grupperinger blant muslimer og hinduer. Særlig i Indonesia opplever mange av de nye troende stor forfølgelse, forklarer Aasland.

LES MER: Kristne og muslimer sammen i nytt tv-program

Dobler virksomheten

Rune Edvardsen, leder for Troens Bevis Verdens Evangelisering, er også fornøyd med fjorårets resultater for brevkurset.

– Det er gledelig og helt i rute imot en dobling av virksomheten, sier misjonslederen til samme nettside.

Troens Bevis Verdens Evangelisering eller bare Troens Bevis, er en internasjonal misjonsstiftelse, som ble etablert i 1965 av Aril Edvardsen. Sønnen Rune Edvardsen tok over ledelsen i januar 2007. Stiftelsen holder til på eiendommen Sarons Dal i Kvinesdal. Troens Bevis gir økonomisk støttet til 808 innfødte misjonærer i en rekke land. KPK og KS

Til lederskap

 
 
Powered by Cornerstone