Lederskap Korsets Seier
Siste fra bloggen
En solid invitasjonskultur
Når Guds kjærlighet treffer deg vil du gjerne dele den!
Les hele innlegget
ABC i menighetsplanting
-Vi skal gjøre det enkelt å plante menighet i Pinsebevegelsen, skriver leder for PLANT Fred Håberg.
Les hele innlegget
Om å stå under lederskap
Bli kvitt lederallergien. Søk å bli lett å lede!
Les hele innlegget
Helt praktisk om lovsang
Copyright
: Privat

Helt praktisk om lovsang

 
 
 
 
Publisert 06. Juni 2013
Lovsangsleder Adrian Westbrook fra Agapekirka, deler 4 praktiske og utfordrende råd for lovsangsledelse.

Her er fire kjappe tips som jeg ser som viktig for oss som står på en scenen og leder folk i lovsang.

1. ÅPNE OPP ØYNENE
Jeg vet at dette kanskje er litt kontroversielt, men vi er der for å lede mennesker, ikke bare for å ha en egen lovsangsstund. Tenk om personen som talte hadde øynene lukket hele prekenen. Det hadde vært litt upersonlig og rart. Derfor oppmuntrer jeg alltid teamet vårt til å ha øynene åpne og skape kontakt med de vi leder i lovsang, ved hjelp av øynene sine. 

2. LÆR SANGER UTENAT
Dette er grunnleggende for alle. Det vil gi deg mer frihet til å fokusere på å lovsynge, enn å tenke på hva som er den neste akkorden, eller hva teksten er på det neste verset. Den eneste måten du kan oppnå dette på, er ved å øve, øve og øve.

3. VÆR DEN VIKINGEN DU ER!
Jeg er dessverre ikke født norsk, men dere er jo født med vikingblod! Derfor, led lovsangen med en vikings lidenskap! "Release the Viking in You"! For min del er det ingenting som er mer kjedelig, enn å stå i salen og se på varsomme, forsiktige mennesker som leder lovsangen. Vi er kalt til å være ledere i kirken vår og lovsangen SKAL være lidenskapelig. Så vær den vikingen du er! 

4. DRA MED DEG DEN NESTE GENERASJONEN
Dette er noe som jeg fokuserer mer på nå enn tidligere. Er du med i et lovsangsteam vil jeg uavhengig av hvilken posisjon du har, utfordre deg til å ”dra” med deg en person som kan være en lærling . Dette vil være en person som du bruker tid med og som blir utrustet til å ta din posisjon i teamet en gang i fremtiden. 

Teksten er hentet fra lovsangsledersiden "Led Lovsang" på facebook. En side for inspirasjon av lovsangsledere i Pinsebevegelsen.

https://www.facebook.com/LedLovsang

 
 
Powered by Cornerstone