Lederskap Korsets Seier
Siste fra bloggen
En solid invitasjonskultur
Når Guds kjærlighet treffer deg vil du gjerne dele den!
Les hele innlegget
ABC i menighetsplanting
-Vi skal gjøre det enkelt å plante menighet i Pinsebevegelsen, skriver leder for PLANT Fred Håberg.
Les hele innlegget
Om å stå under lederskap
Bli kvitt lederallergien. Søk å bli lett å lede!
Les hele innlegget
Justin Biebers pastor
Copyright
: Pressefoto

Justin Biebers pastor

 
 
 
 
Publisert 07. Mars 2013
Hvordan er det å være pastor for store kjendiser? Pastor Judah Smith har svaret.

Da Pastor Judah Smith fra City Church i Seattle ga ut boken «Jesus is...»  for noen uker tilbake, var Pop-idolet Justin Bieber en av de første til å gratulere ham offentlig. Slikt skaper overskrifter.

Bieber, som er et av nåtidens aller største tenårings-stjerner, tilhører Judah Smiths forsamling, og er stolt av å kalle Smith for sin pastor. 

I et intervju med amerikanske Outreach Magazine og siden Churchleaders.com, delte Smith nylig, om hvordan det er å lede celebre personligheter, som Bieber, og proffgolferen Bubba Watson.

- Min erfaring med de kjente personene jeg har fått mulighet til å være nært på i livet, er at de faktisk ofte kan føle seg isolerte og ensomme. Jeg er ingen filosof, og jeg er ikke helt sikker på dette, men jeg tror at det disse menneskene lengter etter og ofte savner, er genuine relasjoner, og ekte venner, som bryr seg om dem, og ikke hva de kan gjøre for dem, sier Judah Smith.

Pastorens fokus på at alle typer mennesker behøver Jesus, kommer også tydelig frem i han nye bok. Og i det nevnte intervjuet, deler Smith også om hva som er målet med boken, «Jesus is...».

- Mitt utgangspunkt er at jeg tror folk ønsker å snakke om Jesus, og at de ønsker å få gode svar. Som kristne tror vi ofte at samfunnet er «Anti-Gud», og at folk ikke vil ha noe med Jesus å gjøre. Jeg tror faktisk at det motsatte er tilfelle. Jeg mener Jesus er den mest engasjerende personen som noen gang har levd, og ikke minst er han verdens frelser!

«Jesus is...» topper allerede flere sekulære bestselger-lister for bøker, i USA.

Les hele intervjuet med Pastor Judah Smith her

 

 

 

 

 
 
Powered by Cornerstone